Country- & Westernfestival

Het grootste Festival Country en Western van België , in het centrum van Hotton. Geniet van camp Western, live music, tent, live bands, Pow Pow en nog veel meer.

Brocante Val de l’Aisne

Op 21 juli wordt naar jaarlijkse traditie een brocantemarkt georganiseerd in de straatjes van de camping. Heerlijk snuisteren tussen 150 exposanten met echte antiquiteiten en lokale producten. Het animatieteam zoekt leuke dingen voor de kids, het restaurant serveert lekkere gerechten, …

Gallo-romeins rendez-vous

gallo-romeins rendez-vous

Het feest bij uitstek om de Gallo-Romeinse wereld te ontdekken! Ontdek een Romeins legerkamp met een slavenmarkt, soldaten, gladiatoren en boogschieters…Zie hoe men gerstenat en brood maakt, ontdek Gallo-Romeinse spelletjes, steekspel te paard en de krijgsoefeningen van het Romeinse leger!

Rommelmarkt Durbuy

Rommelmarkt Durbuy

Van 8u00 tot 16u00 kan je terecht op deze gezellige rommelmakt met meer dan 100 exposanten in het centrum van Durbuy.

Charming Brocante

Charming brocante

Gezellige brocantemarkt aan het kasteel van Deulin. Tientallen prieeltjes vormen een parcours van de binnenplaats naar het erf, langs de lindelaan en in de Franse tuin, de oude moestuin van kasteel. Binnen vind je nog eens 70 exposanten in de oude boerderij onder het prachtige eikenhouten gebinte, in de privé kapel, op de hooizolders en […]

Bierfestival Gertrude en Bière

bierfestival ardennen

Ambachtelijk bierfestival op het domein van het kasteel Villers-Sainte-Gertrude. Een tiental brouwerijen uit Wallonië laten u kennis maken met niet minder dan 30 verschillende bieren. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke activiteiten gepland voor de jeugd. Ideaal dus voor een uitstap met de familie of met vrienden.

Durbuy Rock Festival

drubuyrock

Onmisbaar evenement voor hardrockliefhebbers. Zowel Belgische als internationale groepen wisselen elkaar af op 2 podia, één overdekt en één buiten.

Internationaal lachfestival

lachfestival ardennen

Heerlijk internationaal lachfestival met verschillende humorvedetten. Elk jaar staan er een aantal grote namen op het podium. Toch heeft het festival ook de ambitie om nieuwe parels in de humoristische wereld te ontdekken en te promoten.

Les Anthinoises 2023

Het Anthinoises festival dompelt u onder in de magische en feestelijke sfeer van de Keltische muziek. Een niet te missen evenement met muziek, animaties, lokale producten en uitzonderlijke bieren.

Carnaval Hotton

Carnaval in Hotton, dat betekent folklore, kostuums, sfeer en veel spelletjes en vreugde. Hoogtepunt is de karnavalsoptocht op zondag die start om 14u30.