In de omgeving van onze chalets

De chalets bevinden zich in het bos van Hazalles. In de directe omgeving zijn er veel ontspanningsmogelijkheden.

Meer info kan men steeds bekomen in de toeristische diensten te Barvaux en Durbuy of via onze nuttige links.

Denken we aan de Ardennen dan denken we vooral aan natuur en wandelen. Maar er is nog heel wat meer te beleven. Zowel de cultuurliefhebber als de muziekliefhebber komt hier aan zijn trekken.

Leuke marktjes, folklore, brocante, festivals,…  het hele jaar door kan je genieten van kleine en grote evenementen.

Op deze pagina houden wij u alvast op de hoogte van evenementen die binnenkort plaatsvinden en die alvast een bezoekje waard zijn.

Evenementen in de omgeving

kerstmarkt Durbuy
25/11/2023 - 08/01/2024

Kerstmarkt Durbuy

In Durbuy start de kerstmarkt al op 25 november. Geniet er van de ambachtsmarkt, kerststal en een heerlijke schaatsbaan.

08/12/2023 - 19/12/2023

Kerstmarkt Ciney

Grote kerstmarkt in het Park Saint-Roch in een sprookjesachtig decor. Onder een regen van lichtjes kun je maar liefst 270 kraampjes ontdekken met een ruim aanbod aan ambachtelijke producten. Op het place Monceau vind de Fééries du Centre, animaties voor kinderen en een schaatsbaan.

kerstmarkt Ciney
09/12/2023 - 10/12/2023

Kerstmarkt Anthisnes

Deze markt focust op ambachtswerk en zet de knowhow in de kijker van lokale kunstenaars en ambachtslui: streekproducten, decoratie, juwelen, kledij… er is voor ieder wat wils.
Bovendien is dit de ideale gelegenheid om het kasteel te ontdekken, een uitstekende plek om te genieten van de kerstsfeer.

29/12/2023

Nieuwjaarscorrida Ciney

Traditioneel nodigen de lopers van het ARCH u op de laatste vrijdag van het jaar uit voor een bijeenkomst vol vreugde, zuurstof en sterren…
Schrijf je in, trek je sportschoenen aan, doe je handschoenen en een muts op, en laten we gaan voor een uur (of minder, of meer) puur plezier!

Nieuwjaarscorrida Ciney
rock sympho orchest
11/01/2024

The Rock Sympho Show

Legendarische rockhits uit de 20e en 21e eeuw in een originele herinterpretatie door het innovatie crossoverorkest PRIMA ORCHESTRA. 2 uur muziek met lichtshows en speciale effecten in Marche-en-Famenne met muziek van de Beatles, Deep Purple, Kiss, Queen, Coldplay en nog veel meer!

25/01/2024 - 29/01/2024

Batimoi

Beurs voor huis, design, wellness, duurzame energie en de houtsector. Al 25 jaar is deze beurs hét Waalse uitstalraam voor trends in de bouw- en renovatiesector. 150 exposanten geven advies over hoe u het beste uit uw project kunt halen.

Batimoi